به گزارش قدس آنلاین، دکتر سعید کریمی با اشاره به این که در حال حاضر ۲۴۷ مرکز درمانی مجوز گردشگری سلامت دارند، افزود: در رتبه بندی جهانی که توسط یک موسسه آمریکایی در خصوص گردشگری درمانی صورت گرفته، ایران حائز رتبه چهل و ششم در بین کشورهای جهان معرفی شده است.
وی بیشترین گردشگر سلامت مراجعه کننده به ایران را مربوط به ۱۰ کشور همسایه شرقی و غربی و حاشیه خلیج فارس دانست و گفت: در بین این کشورها عراق و افغانستان در رتبه بالاتر و پاکستان، عمان، بحرین، ارمنستان و تاجیکستان در رتبههای بعدی قرار دارند و کشورهای مذکور مجموعا مبدأ بیش از ۹۰ درصد گردشگران سلامت ایران بودهاند.
معاون درمان وزارت بهداشت با بیان این که ایران در سال ۱۴۰۱ از ۱۶۴ ملیت گوناگون و بنابراین از پنج قاره جهان گردشگر سلامت داشته است، یاد آور شد: البته تعداد گردشگران سلامت از برخی ملیتها چند صدهزار نفر و شمار گردشگران سلامت برخی کشورها نیز به ویژه از قارهها و مناطق دوردست محدود بوده است.
بر اساس گزارش سایت وبدا، معاون درمان وزارت بهداشت با بیان این که گردشگری سلامت صنعتی ارز آور است، اظهارکرد: سالانه حدود یک میلیارد دلار به واسطه خدمات گردشگری سلامت وارد کشور میشود که این مبلغ علاوه بر مراکز درمانی و بیمارستانی به زنجیره هتلها، رستورانها، صنعت حمل و نقل و دیگر نهادهای خدماتی نیز تعلق میگیرد.
نظر شما